Børnefødder – fra nyfødt til godt gående.

I livmoderen ligger fosteret foldet sammen med flere kropsdele indadroteret. Efter fødslen starter udretningsprocessen stille og roligt.
I onlinekurset er der fokus på, hvornår de forskellige trin i den “normale” udviklingsproces skal være opnået, og naturligvis på hvad der kan gøres for at hjælpe processen på vej, når den ikke forløber som den skal.

Kontakt

Ring på 25 12 71 92 og hør mere.

Biomekanik for fodterapeuter

Vejledning til forældre?

Hvad er vores vejledning til forældre, når de af autoriteter har fået at vide at en ubalance retter sig af sig selv, når barnet vokser. I nogle tilfælde kan vi være enige, i andre ganske uenig. Uanset, så kan vi kun være enig eller uenig, når vi véd, at alt ved barnet ikke er færdigudviklet på samme tid – altså når vi har god kendskab til udviklingsprocessen.
Nogle afvigelser f.eks. metatarsus adductus skal gerne selv rette sig indtil barnet er 4 – 6 mdr. Et andet eksempel er tibia torsion, der gerne skal have rettet sig til “det normale”, når barnet er 6 år. Er en afvigelse særlig udtalt, kan det være en god ide at give en hjælpende hånd. Hjælpen kan f.eks. være manipulation, øvelser og/eller indlæg. Du får alle redskaber undervejs i forløbet.

 
Foto 1 før indlæg 
Foto 2 efter indlæg

Kendskab til normaludvikling af knæstilling er vigtig

Biomekanik for Fodterapeuter

Børnefødder – fra nyfødt til godt gående

Hvad?

Onlinekursus i børnefødder med titlen: Børnefødder –fra nyfødt til godt gående 

Hvordan?

Det hele er opdelt mindre afsnit/film , der gør det overskueligt at gå i gang med, og senere gør det nemt at finde det afsnit, du evt. gerne lige vil repetere.

Hvornår?

Du har adgang til kurset, med det samme du har betalt. Du modtager en mail fra systemet, der administrerer det hele for mig med vejledning omkring adgangskode, og du har adgang til alle de små film, lige når du ønsker det.

Du modtager også en mail fra mig, med link til en lukket facebookgruppe, hvor du kan søge om optagelse. Der har du mulighed for at stille spørgsmål til mig og sparing med de øvrige kursister.

Se indhold og køb her

Små fødder

Selv små fødder kan få ondt. Årsagen er vigtig at udrede. Udover fejlstillinger er det vigtigt at have fokus på for små strømper (sparkedragter) eller sko.

Nedgroede negle

Små tæer med små bløde negle kan nemt give gener og korrekt klipning kan være svært.

Indlægssåler

Selv helt små børn kan hjælpes med indlægssåler

Biomekanik for fodterapeuter

Dans glad gennem livet!